maanantai 20. tammikuuta 2020




                                                           Sata prosenttia!

Nyt kun elämme tammikuun loppupuolta ja maa on musta, niin päivityskuvasta voimme huomata, että joskus lunta on ollut reilusti. 

Kuvassa yli metrinen kinos!

Silloin oli lumikolalle käyttöä. Aamuin ja illoin sai olla reittiä avaamassa, ja aika-ajoin linko kävi pöllyttämässä väylän maantielle.

Vuoden alku on alennusmyyntien aikaa.

 Markkinavoimat aikaistavat sesonkejaan tuloksen ja tuoton maksimoimiseksi.
 Tuskin juhlapyhät ovat ohitse kun edetään jo markkinoinnissa seuraavaan juhlaan. Niinpä joulukinkkua popsiessa voi jo katsella rakettitarjouksia, ja kun raketit ovat singonneet taivaalle, niin kauppojen vitriineihin on nostettu Runebergintortut ja Laskiaispullat.

Kaupat lupaavat toinen toistaan hurjempia alennuksia ihmisten houkuttelemiseen mammonajumalan markkinoille.

On viittäkymmentä ja setsemääkymmentä prosenttia alennusta luvassa. 

Useinkin suurikokoisten prosenttilukujen yhteydessä mainitaan vain tuoteryhmä, autuaan tietoisesti unohtaen, mistä summasta tuo prosentti lasketaan.

Aikanani sain K-koulutuksessa kauppalaskennossa täyden kympin. Siinä oli kyllä Herran apua oivaltaa oikeaan suuntaan.

Nyt kun kuljemme kauppojen käytävillä, joskus huvittaa noiden prosenttien kanssa kikkailu. 
Niinpä totean kulkiessani tarjouskylttien ohi, että kun en osta ollenkaan niin se on sata prosenttia säästöä jokaisen ohituksen kohdalla.

Yleensähän on niin, että prosentit lasketaan tuotteen korkeimmasta myynnissä olleesta hinnasta ja joskus uutuustuote on hinnoiteltu korkealle vain vaikuttaakseen alennuksineen edulliseksi ostajalleen.

Jumala on periaatteissaan toisenlainen.

Lunastushinta synnin turmeluksessa vaeltavasta ihmisestä oli kertakaikkinen sata prosenttia.

 Tuo lähtöhinta Jumalan Pojan verestä on niin suuri, ettei ole mitään siihen verrattavaa tai rinnastettavaa.

 Sanalla sanoen: Täysi!

Kun Jumala armossaan kutsuu ihmistä käsittämättömän aarteen äärelle, Hän näkee rakkautesa kohteen, pois kulkeneen ihmisen.

Ihmisen täytyy siis olla hyvin arvokas, koskapa hänet niin kalliilla ostettiin, ja hinta maksettiin. Hintaa ei maksettu timanteissa, kullassa, eikä euroissa, vaan Jumalan Pojan, Jeesuksen pyhällä uhriverellä.

Nyt kuka ikinä hyväksyy sielunsa lunnaiksi maksetun hinnan, saa kaikki syntinsä anteeksi. Ei osaprosentteina vaan kertakaikkisesti sata prosenttia!

Samalla täydellä prosenttiluvulla syntinen armahdetaan Jumalan lapseksi ja matkalaiseksi, jonka vaelluksen päässä on Jeesuksen maa ja iankaikkinen ilo sataprosenttisesti.

Nämä kauppojen ja markettien tarjouslaput ja julisteet pitävät siis avoimille sydämille saarnaa Jumalan rakkaudesta sataprosenttisesti!

Kiitos Jumalalle Hänen sanomattomasta lahjastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti